Vi tar ett nytt kliv

Vi har spännande nyheter från Session. Inte nog med att våren är på ingång med allt det härliga det innebär, Session har dessutom tagit ett kliv för att bli en starkare partner. 

Session MAP AB tar fr.o.m. 1 april in en ny delägare. Sedan starten 2009 har vi varit tre delägare i Session: Marcus, Alexander och Peter, det vill säga MAP. Men inom kort blir vi alltså fyra. 

Efter 13 år vill vi få in ny energi i Session i form av nya tankar, ny kunskap och nytt nätverk med målet att driva oss och branschen framåt. För att åstadkomma detta har Session valt Storskogen som sin fjärde delägare. Tillsammans kommer vi fortsatt jobba med samma grundstomme vad gäller organisation, kultur samt event för att skapa Session 2.0 med målsättningen att bli branschens bästa leverantör - din bästa leverantör.

Vi bygger vårt företag och våra värderingar på stor respekt för varje individ. Som team består vi av en bra mix av olika bakgrunder och livserfarenheter, alla förenade genom vår Session-anda och viljan att ge dig som kund branschens bästa support, inspiration, glädje, delaktighet och lönsamhet. 

Session vill fortsätta erbjuda hög kvalitet på alla områden i hela kedjan, från order och leverans till utbildning och försäljning. Förståelse för dig som kund och dina behov är grunden i allt vi gör och vi inser att produkterna själva inte ger våra kunder lönsamhet utan att det är samarbetet mellan kund, Session och våra produkter som ger framgång. Du som kund kan därför känna dig säker på att få den bästa möjliga affären när du handlar av oss.

Detta har alltid varit vår filosofi och kommer så fortsätta att vara.

Tack för fortsatt förtroende!

- MAP, Marcus Alexander Peter


Om Storskogen 

Storskogen förvärvar och utvecklar välskötta och lönsamma små- och medelstora företag inom affärsområdena Industri, Handel och Tjänster inom Norden, DACH och Storbritannien. Per den 30 september 2021 bestod Storskogen av 94 affärsenheter med sammanlagt cirka 7 000 anställda och en årsomsättning på över 19 miljarder kronor (som om vi hade ägt alla affärsenheter hela den senaste 12-månadersperioden).

Lisette Aronsson