Uppdaterade favoriter från Living Proof

Maxa volymen

Med Full Dry Volume & Texture Spray kan du öka volymen, texturen och stadgan med en och samma produkt som ger maximal effekt, minimal ansträngning och stora resultat.

De största fördelarna

  • Ger omedelbar volym och textur som håller länge

  • Ger stadga som kan byggas upp för mer flexibel styling

  • Värmeskydd upp till 210 °C

  • Lätt absorption av sebum för att förlänga frisyrens hållbarhet

  • Förvandlar omedelbart fint, platt eller tunt hår

  • Fungerar på torrt hår så att du kan använda produkten när och var som helst


Vad är det?
En mångsidig spray som ökar volymen eller texturen på olika frisyrer för en härligt rufsig stil och känsla.

Hårtyp
Fint, platt eller tunt hår eller alla som vill ha textur eller volym.

Vad är nytt?

  • Ny ventil = ger en mjukare, mer kontrollerad spridning av sprayen för mer volym och textur precis där du vill ha den

  • Ännu bättre texturgivande egenskaper

  • Nu med värmeskydd upp till 210 °C

Användning

  1. Skaka före varje sprayning

  2. Lyft en sektion av håret + spraya från botten till topparna

  3. Rufsa till för att styla

Tips och råd: Luta huvudet åt sidan eller vänd det upp och ned och spraya produkten i små tag på längderna för ökad textur.

Hälsosammare hår rör sig annorlunda

Säg hej till våra nyligen ombearbetade schampon och balsam. Vi har skruvat upp volymen i Full, slätheten i No Frizz, styrkan i Restore och glansen och återfuktningen från Perfect hair Day. Sedan ökade vi ytterligare genom att lägga till reparerande och skyddande fördelar i alla åtta schampon och balsam. Nu måste du inte längre välja mellan olika fördelar
– du kan släta ut, återfukta, återuppliva eller tillföra volym samtidigt som du reparerar skador och skyddar hårstråna från miljöpåfrestningar. Se det som en verklig nivåhöjning som gör det lättare att handla hårvårdsprodukter.

Genom att unikt skräddarsy våra omarbetade schampo- och balsamsystem tar vi oss an de vanliga utmaningar som är förknippade med olika hårtyper. Vi reparerar skador och förebygger nya skador. Och när ditt hår är reparerat och skyddat är det hälsosammare. Och hälsosammare hår rör sig annorlunda: Hårets fibrer har mer vitalitet och flexibilitet. Det är den typ av rörelse som är svår att missa – och fram till nu har den varit till synes omöjlig att återskapa bara med hjälp av schampo och balsam.


Full

2x mer volym

Förvandla fint, platt hår direkt för en naturligt fylligare känsla med nyligen omarbetade Full Shampoo och Conditioner. De innehåller vårt patenterade Amino Cleansing Complex som skonsamt rengör, reparerar och skyddar håret samtidigt som det ger ett fylligare hår och märkbar volym.

Perfect hair Day (PhD)

68% mer glans, 3x starkare och omedelbart återfuktande.

Har du matt eller torrt hår eller är det kanske i ganska bra form? Det nyligen omarbetade PhD Shampoo och Conditioner rengör, reparerar och skyddar skonsamt håret samtidigt som det ger otrolig glans (68 % mer), omedelbar återfuktning och tredubbel styrka. Resultatet? Friskt hår som rör sig annorlunda.

Restore

4x starkare skydd mot avbrutna hårstrån och förhindrar 70% av skadorna.

Bryt skadecykeln med det nyligen omarbetade, briljant utformade Restore Shampoo och Conditioner, som samverkar för att minska avbrutna hårstrån och reparera skador, vilket gör håret mjukare, slätare och lättare att hantera. Resultatet? 4x högre skydd mot avbrutna hårstrån efter en tvätt.

No Frizz

Märkbart slätare hår efter bara en tvätt.

Motverka frissighet och flygiga hårstrån med vårt nya No Frizz Shampoo och Conditioner, som nu ger märkbart slätare hår efter bara en tvätt. Unikt utformat för att blockera effekterna av fukt för hårstrån som är glansigare, smidigare och slätare. Och kom ihåg: No Frizz, inga problem.

Lisette Aronsson