Nytt torrschampo från Living Proof

Att förbättra det som redan är bäst är en tuff utmaning. Vi känner alla till problemen med att tvätta håret varje dag – kortare hållbarhet på färgbehandlingar, slitage, torrhet, och inte minst tidsåtgången. Men hittills har inget annat fått håret att kännas lika rent, mjukt eller smidigt som ett schampo som sköljs ur med vatten.


Som en återställnings­knapp för ett smutsigt hår.

Vi presenterar Living Proof Perfect Hair Day (PhD) Advanced Clean Dry Shampoo – ett avancerat torrschampo som på bara 30 sekunder avlägsnar olja, svett och lukt samtidigt som det tillför mjukhet, glans och en nytvättad känsla. Utan vatten.

”Detta är framtidens schampo! Jag kan använda det tre dagar i rad utan någon som helst produktkänsla. Sparar så mycket tid & vatten! Och det känns verkligen som om man tvättat håret med ett schampo som ska sköljas ur – samma s”lutresultat. Ren magi helt enkelt!

– Karin Adali, Educator & Brand Specialist Living Proof

Viktiga fördelar

  • Rengör som ett traditionellt schampo – för känslan av och utseendet hos nytvättat hår

  • Rengör verkligen håret och avlägsnar olja, svett och lukt

  • Har vårdande egenskaper som gör håret mjukt, blankt och lätthanterligt

  • Balanserar sebumnivåerna, så att du kan vänta ännu längre mellan tvättarna

  • Lämnar inga synliga eller texturerade rester

  • Fräschar upp hårbotten 

  • Skyddar mot föroreningar

Användning

Skaka behållaren extremt väl för maximalt rengöringsresultat. Håll behållaren på 25–30 cm avstånd från från torrt, smutsigt hår. Dela in i sektioner och applicera produkten i en svepande rörelse. Vänta 30 sekunder. Avlägsna pulver genom att massera och skaka vid rötterna med fingrarna eller borsta håret. Vid behov, skaka behållaren och applicera mer. Styla enligt önskemål.

Lisette Aronsson