BOOSTANDE NYHETER

DRY FINISH WAX SPRAY

Less is more när det gäller hårstyling 2021. Det handlar om att omfamna ditt hårs naturliga rörelse och att inte se ut som om du har ansträngt dig för mycket. Tänk dig en naturlig stil (fixat men avslappnat) med fokus på naturlig textur och definition. Plats på scen för ELEVEN Australia DRY FINISH WAX SPRAY. Vårt förstahandsval för alla som vill förstärka en vågig textur eller tillföra definition till en slät föning – det fungerar varje gång! Resultatet? Den avslappnade och rufsiga ”jag vaknade så här”-stilen.

Produkten är fullmatad av närande oljor och smör (som extrakt av solrosfröolja och sheasmör) och vårdar och stärker håret utan att tynga ner det. Enskilda hårstrån ser mjuka ut och känns mjuka även om du tar i ända från tårna.

ANVÄNDNING:
Skaka ordentligt, håll flaskan på 25 cm avstånd och spraya på torrt hår där definition behövs.

MIRACLE BOOSTER TREATMENT

MIRACLE BOOSTER är en viktlös, intensiv behandling som berikar hårfibrerna och minskar grovheten för att eliminera frissighet samtidigt som håret blir extremt mjukt och glansigt. Den har utvecklats för alla kunder som behöver en intensiv behandling under salongsbesöket.

NÄR SKA DEN ANVÄNDAS?
En salongsbehandling som appliceras vid sköljningen. Vi rekommenderar inte att du använder Miracle Booster samma dag som du gör någon typ av färgning eftersom boostern är utformad för att öppna och tränga in i fjällskiktet för intensiv reparation och återfuktning.

ANVÄNDNING:
Steg 1: 
Schamponera håret med valfritt schampo från ELEVEN Australia.

Steg 2: Avlägsna överskottsvatten från håret.

Steg 3: Applicera flaskans hela innehåll och emulgera boostern i håret. Detta är ett viktigt steg för att aktivera behandlingen.

Steg 4: Låt verka i 3–5 minuter.

Steg 5: Skölj noga. Balsam behövs inte.

KEEP MY COLOUR BLONDE CONDITIONER 💟

KEEP MY COLOUR BLONDE CONDITIONER är ett tonande balsam för färgade och naturligt blonda hår. Har en magisk doft av vattenmelon. 

TIPS!
Krama ur överskottsfukt ur håret före appliceringen och kamma igenom balsamet från botten till topparna för en jämn toning.

ANVÄNDNING:
Applicera på nytvättat hår. Låt verka i 2–3 minuter och skölj sedan.

Lisette Aronsson