Ny serie från KEVIN.MURPHY

Post1.jpg

Ny serie - BLOW.DRY

Från mjukt, fint och platt hår till frissigt hår med textur – BLOW.DRY från KEVIN.MURPHY ger dig alla alternativ du behöver för att söka hållbara resultat. Välj mellan LIFTBOUNCESMOOTH och THICKEN. Den innovativa formulan är perfekt för alla hårtyper.

Produktseriens mångsidighet är resultatet av polymerer med långa kedjor som bildar ett hållbart skyddsnät, ger stadga och vård åt håret – vilket i slutänden får stylingen att hålla längre. Polymererna, som har hämtats från hudvårdsteknik, tvärbinds och bildar en osynlig barriär. I kombination med innovativa växt- och träextrakt bidrar de med fytonäringsämnen som hjälper till att stärka stylingens hållbarhet och även ditt hår. När produkten har sprayats på håret fördelas den jämnt och aktiveras genom värmestyling. Barriären får varje strå att se friskare ut och ökar skyddet samtidigt som den avvisar luftfuktighet som orsakar frissighet. För friskt hår och en mjuk, lätt känsla i kombination med önskad styling. 

För mig är detta en helt ny upplevelse! Jag har alltid varit en ”textur-älskare” och använder mycket produkt i mitt hår. Dessa produkter ger det resultat som står på flaskan men utan någon direkt produktkänsla. Passar perfekt för alla typer av hår och ger ett friskt, glansigt och hållbart resultat. Du måste bara prova!

Julia Persson, 
Utbildare 
KEVIN.MURPHY & COLOR. ME

Snabb fakta

Användning

Applicering efter schampo och balsam på handdukstorkat hår. Dela in håret i sektioner och spraya på generöst. Föna varje sektion med valfri borste för att aktivera utjämningstekniken och förlänga stylingens hållbarhet och textur. Du kan även använda ett värmeverktyg för att förstärka stylingens form ytterligare. 

För vem

Passar alla texturer, hårtyper och längder. 

Produktfördelar

  • Antifriss 

  • Fuktbeständig 

  • Stylingbevarare 

  • Sulfatfri

  • Parabenfri 

  • Cruelty Free


FAQ´s

Hur appliceras produkten och vad ska man tänka på?
BLOW.DRY-produkterna ska appliceras först i håret för att kunna bevara stylingen. Vill du applicera annan produkt, gör det ovanpå BLOW.DRY-produkterna. Applicera produkten sektion för sektion och kamma igenom för ett jämnt resultat. 

Kan man ta dem i torrt hår? 
För bästa resultat rekommenderar vi att dem appliceras i ett handdukstorkat till lätt fuktigt hår och därefter fönas in för att aktiveras. Produkterna kan appliceras i torrt hår men behöver aktiveras utav värme. 

Hur skiljer sig BLOW.DRY-produkterna jämfört med våra andra produkter i Kevin Murphy?
Detta är en helt ny teknologi som bevarar stylingen i upp till 2-3 tvättar samt att dessa ger resultat utan produktkänsla. 

Hur ofta ska jag applicera BLOW.DRY-produkterna?  
Stylingen och känslan bevaras i upp till 2-3 tvättar men kan förstärkas och ge mer effekt genom att appliceras varje gång. 

Har produkterna värmeskydd? 
Produkterna har värmeskydd för fön, använd HEATED.DEFENSE för maximalt värmeskydd för värmeverktyg. 

Kan jag blanda BLOW.DRY-serien med Kevin Murphys övriga produkter?Absolut, vi rekommenderar att BLOW.DRY-produkterna appliceras först, för maximalt resultat och hållbarhet. Ta därefter andra produkter ovanpå om så önskas. 

Kan jag använda värmeverktyg efter min föning med BLOW.DRY-produkterna?
Ja, tänk då på att applicera HEATED.DEFENSE för maximalt värmeskydd. 

Håller den stylingen jag gör med min plattång/locktång också längre med BLOW.DRY-produkterna?
Ja, produkterna är stylingbevarande och står emot luftfuktighet. 


Lisette Aronsson