Ny kollektion från COLOR.ME

KM BLOW DRY_07_1568_RGB_MEDRES.jpg

Let’s go NUDE with KM

En ny kollektion från COLOR. ME som på ett mjukt sätt antyder att GO NUDE inte är vad det brukade vara. Med inspiration hämtat från ikoner som J.Lo och ”every body” som känner sig självsäkra och trygga i sitt eget skinn. COLOR. ME har skapat en blond nyans för alla och för alla hudtoner med Nudes. 

BEIGE.VIOLETS består av fyra nyanser i olika färgdjup som ger obegränsade möjligheter med rena, pudriga resultat. Perfekt för alla med mörkare hår som vill bli ljusare eftersom det violetta avlägsnar oönskad värme från blekningen, medan det beige tillför ett naturligt utseende med den extra fördelen av att täcka grått hår. NUDES är också fantastiska för alla dina blonda kunder. Semi eller permanenta resultat med en multiton-finish uppnås med dessa flexibla NYANSER och du kan använda dem för att nyansera blekt hår, färga ton-i-ton eller mörkare samt med pH.D. 

COLOR.ME_NUDES_2020_7.2.jpg
NUDES-kollektionen passar verkligen alla hudtoner! De påminner om en exklusiv makeup och ger den fräscha känslan av att lägga lite extra rouge på kindbenen. Subtilt och lyxigt! Passar lika bra för blonda som vill skifta till en lite mörkare look som för mörkhåriga som vill känna sig blonda. Tänk J-Lo och Beyoncé. NUDES är också trygga att nyansera med och magiska att använda ihop med pH.D. Let’s go NUDE with KM!
— Malin Hörnqvist, Brand Specialist Colour SESSION.MAP

Snabb fakta

Användning

Blanda NYANS med önskad ACTIVATOR. Förhållandet beror på val av färgbehandling. Låt verka enligt LIQUID eller CREAM.ACTIVATOR. 

För vem

BEIGE.VIOLET kan ljusa upp i upp till 3 nivåer eller skapa ton-i-ton och mörkare färg. BEIGE.VIOLET är med andra ord ett perfekt val för alla blonda färgdjup. 

Produktfördelar

Krämigt beige-bronsiga och pudrigt rosa resultat på naturligt hår. Rosaaktig, skir ton på förblekt hår. Multiton-finish och otrolig glans. 

  • Olika kategorier av semi- eller permanenta resultat

  • Ton-i-ton och mörkare färg

  • Full täckning av grått hår

  • Upp till 3 nivåer ljusare

  • Nyansering av blekt hår

  • pH.D-färgning

Lisette Aronsson