SMOOTH ME NOW THERMAL SPRAY

Vi välkomnar ELEVEN Australia SMOOTH ME NOW THERMAL SPRAY 

Säg hejdå till värmeskadat, torrt och frissigt hår!👋

Senaste innovation från ELEVEN Australia, SMOOTH ME NOW THERMAL SPRAY är en utjämnande spray med värmeskydd upp till 220 °C som vårdar håret och hjälper till att förhindra kluvna toppar. Ger även håret en slät och jämn finish. Ett hemligt vapen mot torrt, frissigt och värmeskadat hår som passar alla hårtyper.

 
 

Innehåller även Silsoft CLX-E som ger värmeskydd upp till 220 °C. Löslig och lätt att fördela med vatten. Hjälper till att jämna ut och mjukgöra håret. Reparerar kluvna toppar och förkortar torktiden.

Självklart är produkterna även sulfat- och parabenfria, veganska, glutenfria och färgsäkra.


Värmeskydd

Ger värmeskydd upp till 220 °C och skapar en skyddande barriär som minimerar de skadliga effekterna av värmeverktyg. Säkerställer att ditt hår förblir friskt och livfullt.

Frisskontroll 

Tämjer ostyrig friss och flygiga hårstrån med den unika blandningen av antioxidantrika ingredienser som gör håret slätt och polerat. 

Slät finish 

Få en professionell, salongsliknande finish vid varje användning. SMOOTH ME NOW THERMAL SPRAY hjälper dig att skapa ett mjukt och silkeslent hår, vilket gör det enklare att styla och hantera.

Viktlös

SMOOTH ME NOW THERMAL SPRAY är viktlös och tynger inte ner håret, vilket ger naturlig rörelse och liv till håret.

Lisette Aronsson