Nytt varumärke - Brightmond

Förenklar din vardag med smarta och stilrena produkter

Brightmond Hair & Beauty är ett innovativt företag som utvecklar produkter inom skönhet. De erbjuder frisörbranschen ett högkvalitativt svenskdesignat produktsortiment som är långt utöver dagens standard.

Brightmond Hair & Beauty kommer att minska dina kostnader, spara din tid och ge både dig och dina kunder en mer exklusiv upplevelse.

Intresserad? Fyll i formuläret så kontaktar en säljare dig

FLAT ALUMINIUM FOIL

Brightmonds högkvalitativa folie finns i tre lyxiga färger och med både slät och  strukturerad yta. Folien är smidig och mycket hållbar att arbeta med. Folien levereras i en robust förpackning med funktionell rivkant. Finns i bredderna 12 cm samt 18 cm, alla med tjockleken 15 my. Varje rulle är 250 m.

EMBOSSED ALUMINIUM FOIL

Brightmonds folie finns även i tre lyxiga färger med strukturerad yta. Folien är smidig och mycket hållbar att arbeta med. Den strukturerade ytan ger ett bättre grepp vid hårfärgning. Folien levereras i en robust förpackning med funktionell rivkant. Finns i bredden 12 cm, alla med tjockleken 15 my. Varje rulle är 100 m.

VEGAN LEATHER GLOVE BOX

Snygga askar där du smidigt kan förvara dina handskar. Tillverkade i veganskt skinn i en elegant design. Blir en fin interiördetalj i salongen. De är märkta med S eller M för att man enkelt ska hitta rätt storlek.

NITRILE COLORING GLOVES

Brightmonds specialdesignade skyddshandskar av nitrile med en optimal passform gör arbetet med hårfärgning enklare. Handskarna är puder- , latex- och allergifria. De är förstärkta vid fingertopparna och utformade så att även frisörer med långa naglar kan använda dem. De texturerade fingertopparna ger maximalt grepp för våta och torra föremål.

Perfekt passform för alla händer, välj mellan fyra olika storlekar. Bekväma att bära, och enkla att ta av och på.

Lisette Aronsson