Nyhet! 9-stegsblekningen ULTIMATE.LIGHTENER är här!

Color-me-group-frontal.jpg

Upplev maximal uppljusning och rena blonda resultat med upp till 9 stegs uppljusning och skyddande egenskaper. ULTIMATE.LIGHTENER är den ULTIMATA blekningen för briljant blonda resultat som samtidigt skyddar håret. Finns att beställa från din säljare från den 18:e maj!

EGENSKAPER & FÖRDELAR

  • Upp till 9 steg ljusare

  • Innehåller naturligt utvunna ingredienser

  • Skyddar håret under uppljusningen

  • Ger rena blonda resultat

KEY INGREDIENTS

  • Sockerderivat

  • Hydrolyserat risprotein

  • Svart kumminfröolja

SNABBA FAKTA

ANVÄNDNING

I en ickemetallisk skål, blanda 1:2 av ULTIMATE.LIGHTENER med CREAM.ACTIVATOR i 3 %, 6 %, 9 % eller 12 %. Verkningstid: 45–90 minuter.

FÖR VEM

Alla som vill ha maximal blekning och rena blonda resultat.

PRODUKTFÖRDELAR

ULTIMATE.LIGHTENER har egenskaper som skyddar håret under uppljusningen!

Mer än någonsin tidigare vill kunderna ha alternativ när det gäller personliga hårvårdsprodukter och tjänster. Bättre egenskaper. Renare ingredienser. Tydligare resultat. Den ULTIMATA upplevelsen.

Därför beslutade jag mig för att skapa ULTIMATE.LIGHTENER. Denna högpresterande formula ger upp till 9 stegs uppljusning samt skydd som gör håret vackert och friskt. Blekningen innehåller omsorgsfullt utvalda naturligt utvunna ingredienser som sockerderivat, hydrolyserat risprotein och svart kumminfröolja. Den ger närande styrka och glans åt håret för den ULTIMATA uppljusningen.

Det finns ingen one-size-fits-all-strategi när det gäller blont hår. Från babylights till balayage – våra alternativ när det gäller uppljusning ökar ständigt. Därför kände jag att det var viktigt att erbjuda alternativ som passar alla tekniker, önskade resultat och personliga önskemål när det gäller uppljusning.

ULTIMATE.LIGHTENER är verkligen det perfekta tillskottet till vårt utbud av COLOR.ME-blekningar. Jag hoppas du ska uppskatta användningen av produkten lika mycket som jag uppskattade att skapa den!
— Kevin Murphy
Svante Pettersson