MIRACLE HAIR TREATMENT SHAMPOO & CONDITIONER

 

Miracle moment!

Stoppa pressarna, pausa din Tik Tok-scrolling och gör dig redo att uppleva ett hårvårdsmirakel! Helt nya ELEVEN Australia MIRACLE HAIR TREATMENT SHAMPOO & CONDITIONER är äntligen här - den mest betydande lanseringen från ELEVEN Australia sedan varumärkets start.

MIRACLE HAIR TREATMENT SHAMPOO & CONDITIONER är den dynamiska duon för alla (för låt oss vara ärliga, den är verkligen för alla!!) som vill ladda håret med fukt, minska friss och förebygga kluvna toppar.

Så hur sker magin? ELEVEN Australias passionerade och hårälskande team samarbetade med sina kemister för att introducera den älskade hudvårds- ingrediensen hyaluronsyra i hårvårdsbranschen. På samma sätt som i hudvård är den som en fuktbevarande faktor och låser in fukt och fungerar som en uppfriskande vattenkälla för uttorkat hår. För de med färgat eller skadat hår är detta den ultimata törstsläckaren för håret.

Men miraklen slutar inte där - MIRACLE HAIR TREATMENT SHAMPOO & CONDITIONER är också båda berikade med gurkextrakt (fullproppat med A- & C-vitaminer), kamomillblomma (stärkande och förebyggande av kluvna toppar), rosmarin (närande) och papaya (ger glans och spänst). Precis som alla produkter från ELEVEN Australia är de nya MIRACLE HAIR TREATMENT SHAMPOO & CONDITIONER sulfat- och parabenfria samt glutenfria. Med denna extraordinära duo är du redo att omfamna hårvårdsmirakel som aldrig tidigare!


MIRACLE HAIR TREATMENT SHAMPOO

Ett näringsrikt, viktlöst schampo med hyaluronsyra för att hjälpa till att återfukta, minska friss och förebygga kluvna toppar. För torrt eller färgat hår.

Eftersom schampot är sulfatfritt och innehåller hyaluronsyra är det ett låglöddrande schampo, utformat för att reparera håret samtidigt som det rengör. För ett rikt lödder schamponera två gånger.

MIRACLE HAIR TREATMENT CONDITIONER

Ett näringsrikt, viktlöst balsam med hyaluronsyra för att hjälpa till att återfukta, minska friss och förebygga kluvna toppar. För torrt eller färgat hår.


Vi presenterar MIRACLE-familjen, en extraordinär serie som började med ELEVEN Australias älskade ikon - MIRACLE HAIR TREATMENT - och som nu har utökats till en fullständig serie. Fantastiska produkter som ger ditt hår näring inifrån och ut ihop med sin karaktäristiska doft av kokos och lime. Ditt hår och dina sinnen kommer att älska dem!

Psst... Om du föredrar melondoft, finns MIRACLE HAIR TREATMENT även som en spray - MIRACLE SPRAY HAIR TREATMENT. Den ger ditt hår precis samma 11 fördelar som originalet.

Lisette Aronsson