Nyhet! PhD dry shampoo från Living proof - NU i jumbostorlek

RT_JDS_Mom_Lifestyle_01_C_RGB.jpg

Ni behöver inte vänta längre, storfavoriten som vi så länge suktat efter i större storlek har nu äntligen lanserats! Nu finns torrschampot Perfect hair Day dry shampoo att beställa i jumbostorlek, 355 ml kärlek!

Ett torrschampo som faktiskt rengör håret

Denna topprodukt använder ett snabbabsorberande pulver som eliminerar olja, svett och lukt. En viktig egenskap är också att det hjälper till att ta bort pulvret lätt från håret, vilket resulterar i en extra ren känsla. Tack vare att det inte lämnar några rester fungerar det också på alla hårfärger.

PhD dry shampoo är räddningen för dig som vill att håret skall se, kännas och dofta rent mellan schamponeringarna. Med detta torrschampo får du ett resultat likt det som om du precis har tvättat det i duschen. Detta är helt enkelt en produkt som uppfyller alla viktiga krav på ett torrschampo.

Kontakta din säljare för att beställa och veta mer!

ANVÄNDNING

Skaka flaskan för bästa rengöringsresultat. Applicera produkten i en svepande rörelse på smutsiga / oljiga områden. Vänta i 30 sekunder för att låta pulvren aktiveras och rengöra. Ta sedan bort det genom att massera och skaka till i hårbotten med fingrar eller borste. Applicera mer om det behövs, se till att skaka igen.

FÖRDELAR

  • Fri från silikoner, parabener, sulfater & ftalater.

  • Säker för kemiskt behandlat hår

  • Färgsäker

Olivia Alenklint