KEEP MY COLOUR BLONDE TONING SPRAY

Vi välkomnar ELEVEN Australia KEEP MY COLOUR BLONDE TONING SPRAY

Säg hej till blonda hår utan gula & varma toner.

Den nya produkten i ELEVEN Australias blondserie, KEEP MY COLOUR BLONDE TONING SPRAY är det perfekta tillskottet för omedelbart resultat!

Denna leave in-spray med värmeskydd neutraliserar gula och varma toner och förstärker de blonda tonerna samtidigt som den skyddar mot daglig värmestyling. Det fantastiska med denna nya produkt är att du har kontrollen. Spraya så lite eller så mycket och så ofta som du behöver för att kontrollera nyansen på din hårfärg.

KEEP MY COLOUR BLONDE TONING SPRAY är full med nyttigheter för håret och tillför näring inifrån och ut. Argan- och marulaolja hjälper till att återfukta och göra håret mjukt medan grönt te och quinoa ger glans och förbättrar skyddet av hårfärgen. Om din hårstylingsrutin innefattar värmeverktyg kan du känna dig trygg med att den dessutom ger dig värmeskydd på upp till 220° C.


NÄR

KEEP MY COLOUR BLONDE TONING SPRAY kan användas så ofta det behövs. Du väljer själv när du behöver mycket eller lite toning.

HUR

Spraya på rent, fuktigt hår från botten till topparna eller där det behövs. Styla som vanligt. Komplettera gärna din hårvårdsrutin med de övriga produkterna i KEEP MY COLOUR BLONDE-familjen.

VEM

Alla blonda och ljusa hår som vill ta bort varma och gula toner och samtidigt skydda håret vid värmestyling. Passar även till icke-blonda kunder med mörkare hårfärger som vill ta bort varma toner.


Ett måste för alla blonda hår!! Vem vill inte få en snyggare färg!? Dessutom innehåller den värmeskydd och tillför fukt och vård som både gör håret mjukt och glansigt
— Josefin, Utbildare ELEVEN Australia
Lisette Aronsson